De TV gids van vandaag - TVgids.nl (2024)

23:50 De avondetappe S Dione de Graaff spreekt samen met kunstkenner Pieter Roelofs, oud-renner Sep Vanmarcke en oud-renster Roxane Knetemann over de dag in de Tour. 00:40 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 00:50 EenVandaag A h Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland.
23:45 2Doc: Blijven gaan h Tip Anneloek Sollart filmde voor de 2Doc: Blijven Gaan vijf ouderen tussen de 70 en 91 jaar die samen trainen in een Rotterdamse sportschool. 00:45 De nachtzoen h Rennen en vliegen als een superheld was de standaard modus van Suzan Doodeman, en het was meer dan goed voor haar was. 00:55 Nieuwsuur A h Met in deze uitzending:* De academische waarde van Taylor SwiftHaar concerten zijn in no-time uitverkocht, ze is de bestverdienende artiest ter wereld en haar nummers domineren de hitlijsten: Taylor Swift is dé popsensatie van dit moment.
23:55 Dertigers h Pieter en Saar zijn in Zuid-Spanje en Saar voert een belangrijk gesprek met haar vader. 00:20 Dertigers h Lot gaat op zoek naar Bart wanneer Hannah belt dat hij nog niet thuis is. 00:50 Dertigers h De vriendengroep komt samen.
01:15 NOS Journaal met gebarentaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 01:40 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 01:45 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
01:25 Nieuwsuur A h Met in deze uitzending:* De academische waarde van Taylor SwiftHaar concerten zijn in no-time uitverkocht, ze is de bestverdienende artiest ter wereld en haar nummers domineren de hitlijsten: Taylor Swift is dé popsensatie van dit moment.
01:15 Jeugdjournaal met gebarentaal h Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 01:37 Tekst-tv Nieuwsberichten in tekst.
05:30 Timmy tijd Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 05:40 Hoi Duggee h Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. 05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou h Het is al donker, maar Hazeltje heeft nog geen zin om te gaan slapen.
06:10 Vos en Haas Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. 06:20 Noddy, de detective h Iedereen in Bikkelbouw valt steeds in slaap en niemand kan het werk met de blokken afmaken. 06:30 Tip de muis h Tip wil zijn moeder graag helpen met het maken van taarten voor in de winkel van Paco. 06:38 Peppa pig Animatieserie met het vrolijke biggetje Peppa in de hoofdrol. 06:43 Peppa pig Peppa en haar familie rijden in hun grote camper dwars door Amerika op weg naar Hollywood.
07:25 Nederland in beweging h Beweeg mee met 'Nederland in beweging'. 07:45 Het mooiste meisje van de klas h Op jonge leeftijd verliest Pauline zowel haar moeder als haar vader.
07:00 Lucas de spin h Arlo denkt dat ie inmiddels een grote uil is. 07:05 Brandweerman Sam h Sam de brandweerman woont in het plaatsje Piekepolder. 07:30 Waffel de wonderhond h Waffel is een unieke hond, hij kan namelijk praten! 07:45 Vilda h De vijfjarige Vilda ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn, ook als ze eerst een beetje eng lijken. 07:50 Stop! h Live action serie over Abbe en zijn familie.
08:30 Het echte leven in de dierentuin h Reuzenpanda Fan Xing is al bijna twee.
08:05 Petrus in het land De Rotterdamse Pauluskerk komt op voor kwetsbare mensen in de stad Rotterdam die het zonder hulp niet redden, zoals bijvoorbeeld dak- en thuislozen. 08:30 De verwondering h Johannes Leertouwer speelt en dirigeert de komende weken de Messiah, het beroemde werk van Händel over het leven van Jezus.
08:00 Raad eens wat ik doe In een mysterieuze doos zit een beroep. 08:20 Kindertijd Gevarieerd kinderprogramma. 08:30 Studio snugger Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen. 08:45 ZappSport kantine S h Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied.
09:25 Welkom in hotel The Savoy h Na de gedwongen sluiting door de coronapandemie opent The Savoy haar deuren weer voor de gasten.
09:00 Ik mis je Met in deze uitzending:* Alie staat met dochter Chantal bij het graf van haar moeder, die 97 jaar werd. 09:20 Bid, bedank en bewonder h Fred Omvlee is hoofd Geestelijke Verzorging bij de Koninklijke Marine en vertelt Giovanca Ostiana over zijn passie: Elvis Presley. 09:45 Geloofsgesprek Voor student tandheelkunde Ivet Khazoum is de zondagochtend bestemd voor God.
09:05 Zappbios: Zomer zonder mama Jeugd 3 Tijdens de zomervakantie leren Suzan en Rana elkaar kennen en worden vriendinnen.
10:00 Eucharistieviering De vieringen komen uit alle delen van het land.
10:10 Enkeltje Verweggistan h De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders voorgoed naar een klein wintersportdorpje midden in Oostenrijk. 10:35 Wat maak je menu? h Vriendenteams gaan de strijd aan met zichzelf en elkaar.
11:05 Ruimteschip aarde h André Kuipers en verteller Kim van Kooten onderzoeken hoe Nederland schonere lucht krijgt.
11:05 Nederland zingt op zondag h Genezing hoeft niet altijd lichamelijk te zijn, vertelt dominee Albert Jan Treur. 11:30 EO Metterdaad h 'EO Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. 11:40 De verandering h Rivelino Rigters is vijf jaar oud als hij zijn vader verliest en op zijn dertiende zit hij al in de gevangenis voor straatroof. 11:55 Typisch Katwijk h Garnalenvisser Cees moet, in afwachting van het garnalenseizoen, zijn zus Katrien helpen met huishoudelijke taken.
11:00 Checkpoint h Hoe win je altijd met paintball? 11:25 Heel Vlaanderen bakt - kids h Acht jonge bakkers gaan de strijd aan en doen er alles aan om uitgeroepen te worden tot beste bakker van Vlaanderen.
12:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 12:10 Het filosofisch kwintet Autocratische leiders zijn wereldwijd bezig aan een opmars.
12:22 Wilde Ganzen Voor Masai-kinderen die verder willen leren, is er in de stad Arusha in Tanzania maar één middelbare school. 12:30 Paramaribo pepers h Samen met tante Toemi bereidt Noni Kooiman een heerlijke maaltijd van gele kokosrijst, aardappelsambal, kousenband en dawet.
12:05 Dance camp h Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. 12:25 Dance camp h Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. 12:40 Dance camp h Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat.
13:05 Tour de France L S Tip 199 kilometer lang is het retourtje Troyes en groot hoogteverschil komen de renners niet tegen.
13:15 Fryslân dok h Prijswinnende documentaire over de leden van het Nieuw Talent Orkest Bolsward. 13:45 Nu te zien! h Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, bezoekt in Delden het 18e-eeuwse landhuis en de beeldentuin van Museum No Hero.
13:00 Dance camp h Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. 13:25 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas h Het is alles of niets als Steven en Jamie Kazàn met een laatste spectaculaire goochelshow genoeg geld proberen binnen te halen voor hun reis naar Las Vegas. 13:45 De eindmusical De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
14:00 Erik Scherder en het nut van optimisme h Erik Scherder stuit in Den Haag op een klimaatdemonstratie. 14:40 BinnensteBuiten h Met in deze uitzending:* Wonen aan de rand van een natuurgebied in Zegveld.
14:05 Theodosia h Het is 1906, de veertienjarige Theodosia helpt mee met een opgraving in Egypte. 14:30 Voetbalmeisjes h Jeugdserie over multicultureel meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn, ten opzichte van elkPriscilla's moeder komt te overlijden. 14:55 Voetbalmeisjes h Het meisjesteam van FC Athena dreigt opgeheven te worden.
15:15 De boeddhistische blik h Wie staat er op voor het behoud van de aarde?
15:20 Zappbios: Comedy Queen Komedie 4 Jeugdfilm. De dertienjarige Sasha heeft onlangs haar moeder verloren.
16:25 Het beste uit de sociëteit Klimaatactivist Hannah Prins en hoofd Klimaat en Energie bij Greenpeace Faiza Oulahsen over het bereik van de klimaatbeweging. 16:50 Socutera h Al ruim 75 jaar werkt Humanitas aan een samenleving waarin plaats is voor iedereen.
16:45 Freeks wilde wereld h In Namibië helpt Freek Vonk een luipaard vangen die een nieuwe zenderhalsband nodig heeft.
17:00 NOS Journaal A Met in deze uitzending:* Fransen opnieuw naar de stembus * Oranje bereikt halve finales... 17:10 Kruispunt h Zanger Jules de Corte zou in 2024 honderd jaar zijn geworden. 17:45 Wildernis onder water h Het is nog maar honderd jaar geleden dat het IJsselmeer de Zuiderzee was.
17:00 Taarten van Babel h Yfke (10) vindt zelf dat ze misschien wel erg veel ruzie maakt met haar broer, maar ze houdt tegelijkertijd ook heel veel van hem. 17:25 Topdoks h Rachel Rosier zoekt uit wat viezer is: de tong van haar hond Mozes in haar gezicht of haar schoenzool. 17:45 De dikke data show h Quinty onderzoekt waarom mensen eigenlijk haatcomments sturen en ze spreekt iemand die veel haatberichten krijgt.
18:10 NOS Journaal A Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 18:20 Formule 1: GP van Groot-Brittannië S Tip Voor het derde weekend op rij staat er een Formule 1-race opde planning. 18:40 Studio sport S Met atletiek: Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo.
18:20 Serengeti Tip Oude bekenden als baviaan Bakari, hyena Zalika, Kali de leeuwin en nijlpaard Mafusa keren terug in een nieuw seizoen van de gedramatiseerde natuurserie Serengeti.
18:05 Teenage boss h De ouders van Rieuwerd (13) doneren elke maand tien procent van hun inkomsten aan de kerk. 18:35 Welkom in de jaren 60 h De anti-rookmagiër Robert Jasper Grootveld, de man achter provo en opstand op het Spui, zit op de bank bij Dorine en vertelt alles over 'zijn' woelige jaren 60, toen hij met grappige acties de politie tot wanhoop bracht.
19:20 Wereldse hotels Monica Galetti en Rob Rinder reizen per watervliegtuig naar de Malediven in de Indische Oceaan.
19:00 Jeugdjournaal Met in deze uitzending:* Hondje meegenomen door wolf * De Fanny Blankers Coen Games... 19:20 Kinderen van Mavungu h Een verhaal over jaloezie en samenwerken. 19:45 Down the road h Dieter heeft een fietstocht in de natuur gepland, maar al snel begeeft de fiets van Ellen het.
20:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 20:20 Tussen kunst en kitsch h In Museum de Fundatie bekijkt Jaap Polak een ketting met tijgernagels.
20:20 NOS 75 jaar Navo (Brunssum) A Tip Driekwart eeuw na de oprichting van de NAVO heeft Europa opnieuw behoefte aan een stevig militair bondgenootschap.
20:40 Ik vertrek: Even weg h Tip Een horecabedrijf runnen en nog genoeg tijd overhouden voor het gezin is geen gemakkelijke opgave.
21:15 NOS Studio Fussball S Talkshow rond het EK voetbal in Duitsland.
21:15 Nu te zien! h Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in het Frans Hals Museum hoe kunstenaars van 1900 tot nu breken met de verwachtingen van stereotype genderrollen. 21:30 Nieuwsuur A Met in deze uitzending:* Verkiezingen in FrankrijkDe Fransen stemmen vandaag in de tweede en beslissende ronde van de parlementsverkiezingen.
21:40 Festival der Liebe Tip Bij dit muziekfestival, genaamd Festival Der Liebe, draait het om één ding: Duitstalige muziek.
22:00 De avondetappe S Met in deze uitzending: * Michael Boogerd* Tessa Neefjes * Sven Nys... 22:56 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
23:00 NOS 75 jaar Navo (Brunssum) A h Aandacht voor het 75-jarig bestaan van de Navo. 23:55 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
23:05 Laurent - De rebelse prins Tip In de laatste aflevering van de documentaireserie Laurent - De Rebelse Prinsstaat het filantropische werk van de Belgische prins centraal.
23:55 Studio sport S h Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen.
00:00 NOS Studio Fussball S h Talkshow rond het EK voetbal in Duitsland.
00:45 De avondetappe S Met in deze uitzending: * Michael Boogerd* Tessa Neefjes * Sven Nys...
01:35 NOS Journaal met gebarentaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
01:50 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
02:00 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
00:00 Nieuwsuur A h Met in deze uitzending:* Verkiezingen in FrankrijkDe Fransen stemmen vandaag in de tweede en beslissende ronde van de parlementsverkiezingen.
00:35 Het filosofisch kwintet h Autocratische leiders zijn wereldwijd bezig aan een opmars.
01:25 Nieuwsuur A h Met in deze uitzending:* Verkiezingen in FrankrijkDe Fransen stemmen vandaag in de tweede en beslissende ronde van de parlementsverkiezingen.
01:15 Studio sport S h Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen.
02:35 Studio sport S h Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen.
03:55 Jeugdjournaal met gebarentaal h Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.
04:14 Tekst-tv Nieuwsberichten in tekst.
Primetime

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag - TVgids.nl (2024)
Top Articles
Book Review: When His Eyes Opened Novel by Simple Silence - Billionaire
USAA Corporate Office in San Antonio , TX
2018 Jeep Wrangler Unlimited All New for sale - Portland, OR - craigslist
Chris Provost Daughter Addie
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Koordinaten w43/b14 mit Umrechner in alle Koordinatensysteme
Craigslist Kennewick Pasco Richland
New Day Usa Blonde Spokeswoman 2022
Nieuwe en jong gebruikte campers
Milk And Mocha GIFs | GIFDB.com
Craigslist Free Grand Rapids
4302024447
Amelia Bissoon Wedding
Trini Sandwich Crossword Clue
Flower Mound Clavicle Trauma
Belly Dump Trailers For Sale On Craigslist
979-200-6466
Las 12 mejores subastas de carros en Los Ángeles, California - Gossip Vehiculos
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Divina Rapsing
Craigslist Missoula Atv
Dallas Craigslist Org Dallas
Johnnie Walker Double Black Costco
Sef2 Lewis Structure
Craigslist Northfield Vt
Play It Again Sports Norman Photos
Makemv Splunk
Znamy dalsze plany Magdaleny Fręch. Nie będzie nawet chwili przerwy
Idle Skilling Ascension
55Th And Kedzie Elite Staffing
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Receptionist Position Near Me
Hrconnect Kp Login
101 Lewman Way Jeffersonville In
Allegheny Clinic Primary Care North
Angel del Villar Net Worth | Wife
Broken Gphone X Tarkov
La Qua Brothers Funeral Home
Ellafeet.official
Bozjan Platinum Coins
Goodwill Houston Select Stores Photos
Google Jobs Denver
Gets Less Antsy Crossword Clue
Laff Tv Passport
Cherry Spa Madison
Mixer grinder buying guide: Everything you need to know before choosing between a traditional and bullet mixer grinder
Blackstone Launchpad Ucf
Сталь aisi 310s российский аналог
Actress Zazie Crossword Clue
Superecchll
What Responsibilities Are Listed In Duties 2 3 And 4
Pauline Frommer's Paris 2007 (Pauline Frommer Guides) - SILO.PUB
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6167

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.