Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (2024)

Provincetown, MA, is door Travel + Leisure bestempeld als een van de vriendelijkste plaatsen om te bezoeken en is een topkeuze voor elk type reiziger. Van walvistours tot een levendige kunstscene, er is voor elk wat wils in deze Cape Cod stad! Hieronder vind je een gids met dingen die je kunt doen in Provincetown.

Dit diverse gebied biedt een gastvrije omgeving voor muziekliefhebbers, artiesten, fijnproevers en iedereen daartussenin. De vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking is een bijzondere aantrekkingskracht voor veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vakantieplek om te verkennen. Rond deze levendige stad liggen talloze galerieën, restaurants, nachtclubs, cabarets en speciale winkels, waardoor het een ideale plek is om plezier te maken! Provincetown is veel voor veel mensen, maar over één ding is iedereen het eens: het is een plek om te ontsnappen. Er zijn zoveel dingen te zien en te doen in Provincetown en het is een geweldige plek om iets nieuws te proberen.

Provincetown, MA is een charmant stadje in Barnstable County in New England. Er is van alles te doen in Provincetown, MA en je vraagt je misschien af hoe je de stad het beste kunt beleven. Lees verder om een aantal van de leukste dingen om te doen in Provincetown te ontdekken.

Dingen om te doen in Provincetown: Activiteiten

Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (1)

Maak er een dagtocht van

Je kunt Provincetown het beste verkennen met de Provincetown Fast Ferry. Deze veerboot brengt je in ongeveer 90 minuten van Boston naar Provincetown. Uw avontuur begint zodra u aan boord stapt. De hogesnelheidscatamaran is volledig uitgerust met moderne voorzieningen zoals stabilisatie voor een soepelere rit en beschikt over binnenruimtes met klimaatbeheersing en winderige buitendekken. Je conciërge aan boord helpt je met het plannen van je bezoek om het meeste uit je reis te halen. Snacks en drankjes zijn ook beschikbaar. Van daaruit kun je de dag doorbrengen met het verkennen van de duinen, het bekijken van de zeldzame vogels die op het zand rondhangen en het bekijken van de winkels in de stad.

Als je wilt reizen als een VIP, dan is de jaarlijkse VIP-Town seizoenskaart je beste kans om wat geld te besparen met onbeperkt reizen gedurende het hele seizoen, geen reserveringen nodig en voorrang bij het instappen! Kilometerslange stranden nodigen je uit om te ontspannen en te zonnebaden en als je klaar bent in de zon, wachten restaurants en het nachtleven je op met een geheel eigen Boheems karakter. Deze optie is geweldig voor wie een dagtocht naar Provincetown wil maken. Neem je huisdier mee op deze tocht en laat de pret beginnen!

Bekijk Race Point Beach

Race Point Beach is een van de populairste attracties in Provincetown en biedt uitzicht op zeehonden, zacht zand en een schilderachtig uitzicht op de vuurtoren van Race Point. Je kunt er foto's maken van de wilde dieren, zwemmen of picknicken langs de kustlijn. Het lange stuk strand, dat door de American Automobile Association (AAA) is uitgeroepen tot een van de vijf beste stranden van New England en is vernoemd naar de krachtige racende dwarsstroom, is een oase voor iedereen, inclusief zonaanbidders en natuurliefhebbers.

Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (2)

Verken Commercial Street

Commercial Street is een van de beste winkelgebieden en biedt een scala aan leuke boetiekjes, kunstgalerieën, restaurants en nog veel meer. Je kunt gemakkelijk een paar uur doorbrengen met het verkennen van alles wat Commercial Street te bieden heeft. Het is ook een van de beste plekken om een paar souvenirs te vinden terwijl je in Provincetown bent. In Commercial Street vind je van alles, van T-shirts tot zeldzame boeken. Tijdens de maanden met warm weer kun je verwachten dat de straten bezaaid zijn met fietsen, veel honden en veel plaatselijke bewoners en toeristen die er rondlopen. Als je een zoetekauw bent, heb je geluk, want deze straat heeft zoveel zoete opties om uit te kiezen, zoals The Nut House, The Portugese Bakeryen Cabot's Candy. Er is geen tekort aan unieke eetgelegenheden, van hamburgers tot kreeft op plekken als The Squealing Pig of The Lobster Pot met een spectaculair uitzicht. Bekijk de Center Methodist Church, die dateert uit 1860. Sinds 2005 is dit aantrekkelijke gebouw de thuisbasis van de Provincetown Public Library.

Rondhangen bij MacMillan Pier

Er zijn heel wat dingen te doen bij MacMillan Pier, variërend van vissen tot een cruise op het water. Op de pier kun je het Whydah Pirate Museum bezoeken voor een leuke en unieke attractie. Dit museum heeft displays met gevonden voorwerpen van piratenschepen en je kunt zelfs toekijken hoe wetenschappers nog meer voorwerpen blootleggen.

Andere activiteiten op de pier zijn kunstlessen, festivals tijdens de feestdagen (zoals de viering van Fourth of July) en genieten van het uitzicht op Pilgrim's Tower tijdens een wandeling over de pier.

Breng tijd door in de kunstgalerijen

Aangezien deze stad bekend staat om zijn kunstaanbod, is het een must voor bezoekers om tijd door te brengen in de aanwezige kunstgalerieën. Er zijn ongeveer 40 kunstgalerieën in heel Provincetown, waarvan de meeste aan Commercial Street te vinden zijn.

Er wordt een breed scala aan kunst tentoongesteld, waaronder schilderijen van zonsondergangen, beeldhouwwerken, fotografie en nog veel meer. Kunstliefhebbers vinden in Provincetown een oase met een groot aanbod.

Bezoek de bibliotheek van Provincetown

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Provincetown, kun je een uitstapje maken naar de bibliotheek van Provincetown. Deze attractie is gevestigd in het voormalige Heritage Museum-gebouw, dat rond 1860 werd gebouwd. De architectuur is indrukwekkend, met gewelfde plafonds en grote trappen.

In de bibliotheek kun je in de 40.000 boeken snuffelen en de 30 schilderijen bewonderen die worden tentoongesteld. Er is ook een grote replica op halve schaal van de Rose Dorothea Schooner die je tijdens een bezoek kunt bekijken.

Let op de boekenkasten die gemaakt zijn van unieke materialen, zoals kerkbanken en mahoniehouten armleuningen.

Oefen je fotografievaardigheden

De jachthaven van Provincetown is een perfecte plek om je fotografievaardigheden te oefenen. Deze locatie heeft verschillende schepen die je kunt fotograferen, samen met een kunstinstallatie op een historisch gebouw. Er is zoveel te zien in de jachthaven dat je er veel fotomogelijkheden vindt.

De jachthaven ligt vlak bij de MacMillan Pier, waardoor het een prima optie is voor een stop na een ochtend vissen.

Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (3)

Dingen om te doen in Provincetown: Een reis plannen

Omdat er zoveel activiteiten en attracties zijn, moet je een plan maken voordat je Provincetown bezoekt. Vraag je medereizigers naar hun interesses en favoriete attracties. Stel vervolgens een route samen die ten minste één van ieders topkeuzes bevat. Als je een langere reis plant, kun je misschien zelfs tweede en derde keuzes meenemen.

Een belangrijk punt om op te merken bij een bezoek aan Provincetown is dat veel mensen te voet of op de fiets komen en dat ze de wegen beheersen, waardoor autorijden een beetje lastig wordt. Het heeft een kleinstedelijke sfeer waar iedereen elkaar lijkt te kennen, wat ook verfrissend is.

Zorg ervoor dat je tijdens de reis voldoende pauzes inlast om van het landschap te genieten, een paar beschikbare restaurants uit te proberen en souvenirs te kopen. Provincetown heeft niet alleen lekkere zeevruchten en prachtige oceanen, maar ook schattige boetiekjes, vriendelijke mensen en een kunstscene die je niet wilt missen. Er lijkt iets magisch aan Provincetown te zijn dat bezoekers steeds weer aantrekt. Misschien is het de locatie aan de rand van het continent, 60 mijl de zee in, op een plek met zoveel ervaringen en unieke mensen. Bezoekers houden van de zanderige kustlijn, de prachtige stranden, de geweldige eetgelegenheden, de eclectische kunstscène en de charmante boetiekjes en guesthouses. Elk seizoen brengt nieuwe en spannende ervaringen voor bezoekers. Er is carnaval in augustus en First Light aan het eind van het jaar. Provincetown mag zeker niet ontbreken op je bucketlist van te bezoeken plaatsen.

Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (4)

FAQ:

Is Provincetown een bezoek waard?

Ja, Provincetown heeft veel te bieden waardoor het voor iedereen een vakantie is die de moeite waard is. Of je nu een voorliefde hebt voor de schone kunsten of graag op het water bent, er is genoeg te doen in Provincetown. Dit gezinsvriendelijke toevluchtsoord is een topkeuze voor je volgende vakantie.

Waar staat Provincetown bekend om?

Provincetown staat bekend om zijn prachtige stranden, mooie haven, vriendelijke inwoners en de kunstenaars die er wonen. Het staat ook bekend om zijn rijke geschiedenis en verbondenheid met de zee.

Kun je vanuit Provincetown naar het strand lopen?

Ja, je kunt vanuit Provincetown naar het strand lopen. Het golfbrekerstrand ligt op loopafstand. Maar als je naar een groter strand wilt, zoals Race Point Beach, moet je het openbaar vervoer nemen, want het is een paar kilometer enkele reis.

Hoe breng je een dag door in Provincetown?

Hoewel er veel activiteiten en attracties in Provincetown zijn die de moeite waard zijn, kun je een dag besteden aan het verkennen van de stad en toch een geweldige ervaring hebben.

  • Bezoek de stranden en ga zonnebaden
  • Tour door de duinen van Cape Cod
  • Bekijk de vuurtoren van Race Point
  • Winkel in Commercial Street

Hoeveel dagen heb je nodig in Provincetown?

Zoals hierboven vermeld, kun je sommige van de topattracties in Provincetown in één dag bekijken. Een trip van drie tot vier dagen is echter ideaal. Een langere reis stelt je in staat om dieper in de geschiedenis van Provincetown te duiken en meer van de beschikbare attracties te zien. Bovendien kun je de stad dan in een rustiger tempo verkennen.

Datum oorspronkelijk bericht 30 augustus 2022

Leuke dingen om te doen in Provincetown - Stadsbelevenissen (2024)
Top Articles
COVID-19 Service Updates and FAQs
FAQs - You’ve got questions. We’ve got answers.
Hollys Pawn Saraland Al
Formulaire 3CEp - COPRAUDIT
Why Does It Say I Have 0 Followers on TikTok?
Uber Hertz Marietta
Cold War Brainpop Answers
Bingo Bling Promo Code 2023
United Center Section 305
Julia Is A Doctor Who Treats Patients
Update | Een maand afvallen met NBFM (+ recept & snacktips!) - Mama's Meisje
Craigslist Farm And Garden Yakima Wa
Top Scorers Transfermarkt
Nail Shops Open Sunday Near Me
Zack Fairhurst Snapchat
Craigslist Apartments In Philly
1102 E Overland Trail Abilene 79601
9192464227
Amanda Balionis makes announcement as Erica Stoll strides fairways with Rory McIlroy
Aaf Seu
Xxc Renegade 1000 Xxc Price In India Price
Hdtoday.comtv
Indian Restaurants In Cape Cod
The Secret Powers Of Doodling
One Piece Chapter 1077 Tcb
Often Fvded Barber Lounge
Redgifs.comn
Pirates Point Lake Of The Ozarks
Busse Bladeforums
Seconds Valuable Fun Welcoming Gang Back Andy Griffith's Birthday A Top Wish So A Happy Birthday FZSW A Fabulous Man Kevin Talks About Times From Ten Day Weekend Fun Labor Day Break
Greet In Cheshire Crossword Clue
Lvc Final Exam Schedule
Craigslist Chicagoland Area
Examination Policies: Finals, Midterms, General
Kayak Parts Amazon
The Abduction of Heather Teague
Nikki Porsche Girl Head
Help with Finding Parts for Your Vehicle
Ripoff Report | MZK Headhunters Inc. complaints, reviews, scams, lawsuits and frauds reported, 0 results
What Is The Solution To The Equation Below Mc010-1.Jpg
Iconnect Seton
Broussard’s Mortuary Major Dr.
Snyder Funeral Homes ♥ Tending to Hearts. ♥ Family-owned ...
Theatervoorstellingen in Roosendaal, het complete aanbod.
Craigslist For Port Huron Michigan
Patriot Ledger Obits Today
A1.35.3 Spanish short story: Tending the Garden
Rydell on LinkedIn: STARTING TODAY you no longer have to wait in a long line to get your oil…
Walmart Supercenter Curbside Pickup
Craigslist Antelope Valley General For Sale
When His Eyes Opened Chapter 191
Mri Prospect Connect
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5638

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.